✿¸.•❤••❤•بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •❤••❤•.¸✿

.............AhLAn WaSaHLaN............


..:::::::BERSABARLAH DUHAI HATI DALAM BERMUJAHADAH MELAWAN NAFSU:::::::..

Wednesday, June 12, 2013

Bahaya Syiah!


Alhamdulillah atas nikmat iman dan Islam.Selawat dan salam ke atas junjugan besar Nabi Muhammad s.a.w.Pos kedua hari ni: Bahaya Syiah!

Siapa Syiah?

Recently, aku banyak baca tentang Syiah.

Tengok video kat youtube ..tengok apa sheikh2 Arab cakap tentang syiah.

Apa ustaz2 Malaysia cakap tentang syiah.

Jujur,sebelum ni aku kurang mengkaji dan baca tentang Syiah.

Baca macam biasa ja..

Rupanya dasyat jugak Syiah nie.

Kat Malaysia pown dah banyak puak2 syiah nie.Dulu, Jais ada buat tangkapan terbesar Syiah di Gombak!

Kenapa kena taw?

Supaya kita tak terpengaruh.

Kat u pown banyak.Dulu kalau kat sklah,senior2 selalu pesan..nak ikut mana2 group, hati2,takut ada golongan syiah sebab syiah makin banyak kat u.

Aku xnak tulis g tentang syiah nie sebab aku xhbeh baca dan xhbeh kaji btul2 g..yang aku taw, syiah adlh golongan yang mngangkat Saidina Ali dan menolak dan mnghina sahabat2 Nabi seperti Abu Bakar.Mereka menggelar Aisyah r.a. sebagai pelacur. Wlnauzubillah..


Sekarang bila ada isu yg jadi kat Syria, barulah nampak jelas sikit siapa syiah sebenarnya.

Iran-Ahmadenejat(eja xtaw btul ke dak) ..Hizbussyaitan(dlu yang org pnggil Hizbullah)..semua tu Syiah.Syiah! 

Syiah yang membunuh sunni di Syria.

Yusof Qardawi pown dah menggelar Hizbullat tu sbagai Hibussyaiton!Dulu aku tertipu ingat depa nie pjuang Islam..

Lama jugak tertipu dengan puak syiah Iran dan Hizbussyaiton nie.

Jadi, janganlah jadi macam aku.
Bacalah..bacalah tentang syiah nie ,supaya tak kena tipu.
Kena sedar,kat Malaysia puak syiah semakin merebak.

Semoga Allah pelihara kita.



1 comment:

miraliya said...

amin..... pray for Syrian

Blaja tentang blog kat sini..=)